Serdecznie zapraszamy do udziału w VII Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy, która została objęta patronatem branżowym przez Krajową Izbę Gospodarczą Przemysłu Spożywczego i Opakowań.
Podczas dwudniowego wydarzenia będzie można posłuchać o nowoczesnych technologiach oraz rozwiązaniach, które mają pomóc w uzyskaniu i utrzymaniu najwyższej jakości produktów wytwarzanych w zakładach spożywczych.
Przyjeżdżając na konferencję mają Państwo możliwość zdobycia aktualnej wiedzy bezpośrednio od praktyków z zakładów spożywczych. Na stoiskach wystawowych oraz w trakcie prezentacji przedstawione zostaną nowoczesne rozwiązania techniczne dla przemysłu spożywczego. Wydarzenie jest doskonałą okazją do rozmowy i wymiany doświadczeń z pozostałymi uczestnikami.
Zaplanowana jest również wycieczka techniczna do ZAKŁADU PRODUKCJI MLECZARSKIEJ MLEKPOL w Mrągowie.
Konferencja odbędzie się w dniach 19-20 listopada 2020 w Mikołajki Resort Hotel & SPA w Mikołajkach ONLINE.
Więcej informacji pod linkiem: https://www.kierunekspozywczy.pl/konferencja,2135,78374.html